• "Mijn hoofd blijft omhoog, mijn houding is recht en ik mag er zijn" Carmelita (22 ) "Van een zielig hoopje ellende naar een – inmiddels - zelfverzekerde vrouw, die positiever in het leven staat en de uitdagingen niet meer uit de weg gaat maar ze aangrijpt. Met mijn hoofd omhoog en mijn blik gericht op de mooie dingen in het leven. Een kleine greep uit mijn leven tot nu toe … Ik ben veel gepest en ben daardoor zelf ook gaan pesten. Dit gebeurde op school maar ook daarbuiten. Dit heeft onbewust veel impact op me gemaakt.  Ik was vaak down en zag bijna alles in het leven negatief. Soms wilde ik liever de hele dag in bed blijven liggen, zodat ik niet bang hoefde te zijn voor mezelf en de greep die de negatieve gedachten op mij hadden. Zwart/wit denken is wat ik constant deed.  Via mijn vriend ben ik bij PowerVrouwen terecht gekomen. Hij zei dat dit me wel eens goed kon gaan doen. Door zijn enthousiasme en progressie besloot ik me aan te meden bij PowerVrouwen. En hij had gelijk, het heeft me heel goed gedaan! Het sporten bij de PowerVrouwen was net dat laatste duwtje dat ik nodig had. Het laatste zetje naar een gelukkig leven. Mijn hoofd blijft omhoog, mijn houding is recht en ik mag er zijn. Ik geniet meer van de dagen. Er is meer ruimte voor positieve gedachten en mijn dwangmatig piekeren is voorbij. Toch ben ik stiekem steeds meer trots op elk spiertje dat ik zie groeien. Ik deel samen met een geweldige man dezelfde passie voor deze sport. Na veel jaren durf ik te zeggen dat ik echt gelukkig ben met wie ik ben en kan genieten van het NU. No Excuses, I keep going !

  Carmelita
  Carmelita PowerVrouwen
 • Leontien was fysiek uitgeput "Mentaal en fysiek uitgeput, sociaal uitgeschakeld." ‘Ken je dat gevoel dat je jezelf in de weg zit...? Nou, ik zeker! In april van 2015 en de maanden daarna kwam ik mezelf hard tegen; In paniek van een griepje en daarna niet meer in staat normaal te functioneren door verstoorde slaap, pijnlijk en vermoeid lijf en onrustig hoofd. Zo erg dat er echt actie moest komen. Maar waar ligt het dan aan...? “Werk is maar werk” hoorde ik mezelf regelmatig zeggen, zonder er bij stil te staan dat het mijn volledige energievoorraad opslokte. Er moeten echt vele signalen op rood gaan, wilde het tot me doordringen dat het niet goed ging. Echt niet goed.. Mentaal en fysiek uitgeput, sociaal uitgeschakeld. Tijdelijk niet werken leverde eerst meer onrust op, maar uiteindelijk de rust die ik nodig had om aan mezelf te werken. En hoe! Via een vriendin kwam ik bij No Excuses terecht, met een roep om individuele aandacht en beweging. Resultaat energie te over, mensen die zeggen dat ik (weer) straal, strakker lijf, goede nachtrust, bewuster eetpatroon en ik ben fan van sporten geworden! No Excuses bedankt... en dat ik sporten in een sportschool nog leuk zou gaan vinden, had ik nooit voor mogelijk gehouden! Chapeau!disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

  Leontien
  Leontien PowerVrouwen
 • Karlijn (32): “Wat ben ik ontzettend blij met PowerVrouwen! Behalve dat het uitdagende lessen zijn, die er voor zorgen dat je lichaam heerlijk voldaan voelt. Is het mooie van deze lessen dat het een kleine groep is, waardoor er aandacht is voor de kwaliteit van de oefeningen. De professionele instructrices hebben geduld en begrip voor individuele wensen. Zo heb ik regelmatig last van blessures. Door de kleine groep is er ruimte om een alternatief aan te bieden als bepaalde oefeningen op dat moment niet gedaan kunnen worden. Waar ik eerder met een blessure niet naar een les ging heb ik nu geen reden om niet te gaan. Ik weet dat er altijd een mooi en gepast alternatief is waardoor ik toch heerlijk kan sporten!”

  Karlijn PowerVrouwen
 • Sandra (33): “Twee maanden geleden was ik op zoek naar: 1) persoonlijke begeleiding bij het sporten (i.v.m. blessure), 2) voedingsadvies, 3) gegarandeerd resultaat én 4) een betaalbare prijs. Bij PowerVrouwen heb ik dat allemaal gevonden! In kleine groepjes ervaar je elke keer weer een andere verrassende training van slechts 45 tot 60 minuten, met volledige persoonlijke aandacht. Er is meer dan genoeg keuze uit trainingsmomenten ('s ochtends, 's avonds en in het weekend) en de trainingen gaan altijd door. De trainers en hun enthousiasme zijn erg aanstekelijk, voor mij het ideale concept met eindelijk blijvend resultaat!”

  Sandra
  Sandra PowerVrouwen
 • Michelle Wong (24): "Zoals menig ander een poging waagt rond het nieuwe jaar op het gebied van sport en gezondheid, was dat in mijn geval ook zo. Ik wilde afvallen en een bikinibody krijgen. Ik was niet dik, maar voelde mij onzeker en onprettig in het lichaam die ik had. Omdat ik van mijzelf wist, dat ik niet de discipline had om uit mezelf naar de sportschool te gaan en daar als een kip zonder kop te gaan rondlopen, was de logische stap voor mij een Personal Trainer zoeken. Na een intake en proefles ben ik van start gegaan bij De FitHub. Wat ben ik blij met de keuze die ik toen heb gemaakt. Tweemaal per week train ik, waarbij we werken aan zowel kracht als conditie. Ik ben van conditie- en krachttraining gaan houden, en om de zoveel weken verbeter ik mijn PR's. Door de progressie die ik zichtbaar maakt in kracht, is mijn mindset in verloop van tijd veranderd, van afvallen en dunner worden, naar sterker en strakker worden. De eerste 3 maanden vlogen voorbij. De manier van begeleiding vind ik ontzettend fijn. Ik ben van deze fitte lifestyle gaan houden. Van een luie couch potato naar iemand die het verschrikkelijk vindt een rustdag te houden. Ik heb een waanzinnige verandering doorgemaakt, zowel fysiek als mentaal. Wat ik niet had durven dromen, is dan nu toch uitgekomen. Ik heb mijn doel bereikt: Ik voel me stukken zelfverzekerder, ben dol gelukkig met mijn lichaam en ik ben echt van sporten gaan houden."

  Michelle
 • Elaine (53 jaar) - "Ik wist wel dat ik ook aan krachttraining moest doen, maar dat vond ik zo saai! Toen ik ging trainen bij De FitHub ging er een wereld voor me open!" 'Wat zie je er goed uit!' ‘Je figuur is echt veranderd’, ‘Je kunt gewoon spieren op je rug zien’, ‘Jeetje, wat ben je slank’; een paar spontane reacties van mensen uit mijn omgeving. En ze hebben gelijk! Mijn lichaam is veranderd sinds ik aan Personal Small Group Training doe. Niet dat ik zo dik was, maar als je 53 bent en eventjes niet oplet, dan komt er gemakkelijk een kilootje bij. Bovendien wordt alles wat slapper (en gaat hangen!), en dat wil je niet. Daarom liep ik al jaren twee keer per week hard met een vast clubje, spinde ik als een dolle op de sportschool en rekte ik mijn spieren uit bij yoga. Ik wist wel dat ik ook aan conditie- en krachttraining moest doen, maar dat vond ik zo saai! Een paar keer ben ik er braaf aan begonnen, maar ik hield het nooit vol. Steeds hetzelfde doen, is niet aan mij besteed. Geen krachttraining dus voor mij. Totdat de vriendin van mijn zoon enthousiaste verhalen over De FitHub vertelde. Ze had het over het push ups, pull ups, burpees, wall balls en nog veel meer onbegrijpelijke termen. En ze deed dat dan ook nog eens honderden keren achter elkaar. Daar zal ik wel te oud voor zijn, dacht ik. Of niet? Ik heb een mailtje naar De FitHub gestuurd en kreeg direct een vriendelijk antwoord terug. Hoezo te oud? Natuurlijk was ik welkom voor een proefles. Ik ben gegaan en was meteen verkocht. Zwaar? Ja, enorm! Spierpijn? Zeker weten! Saai? Nee, nooit! Elke keer doen we iets anders. En het leukste is, je voelt je weer kind: aan de ringen hangen, handstands doen (proberen in ieder geval), op een kist springen, met (zware) ballen gooien, hardlopen en zelfs springen. Je gebruikt je eigen lichaam, zonder ingewikkelde apparaten. De groep is klein, iedereen traint op zijn eigen niveau en heeft respect voor elkaar. Na afloop van de ‘work out of the day’ zijn we allemaal kapot, doen we zwetend een ‘high five’ en zijn we trots op onszelf. Mijn doel was niet zozeer afvallen, maar wel strakker en sterker worden én dat ook blijven. Inmiddels ben ik acht kilo kwijt, maar wat belangrijker is: ik eet gezond en mijn lichaam voelt strakker aan. Top! Ik zeg De FitHub is het voor mij!

  Elaine
 • Joery (27): "Dankzij De FitHub ben ik nog sneller, sterker en explosiever geworden in mijn hoofdsport mountainbiken." "Deze sport vereist lichamelijk nogal veel van je, niet alleen van je benen maar van je hele lichaam, met name van je core, dus. . Het is daarom belangrijk om in de beste vorm mogelijk te zijn en te blijven. Voordat ik aan Personal Small Group Training begon, was ik soms te vinden in de sportschool waar ik vrij geïsoleerd en statisch trainde. Hoewel dit mij wel hielp, werd ik er helaas ook minder beweeglijk van. Ik wilde juist sneller, explosiever en atletischer worden en dit het liefst met behoud van mijn spiermassa. Na gesprekken met Remco Sanders was ik nog redelijk sceptisch over het idee dat Personal Small Group Training voor mij uitkomst ging bieden, maar ik beloofde het te proberen. Ik raakte verslaafd... Gelukkig kwamen de vorderingen qua fysieke gesteldheid al vrij snel! Ik werd mobieler in m´n heupen en losser in m'n schouders. Ik ben sterker, explosiever en droger geworden en ik zit nog steeds op hetzelfde gewicht! Wat ik vooral een leuke bijkomstigheid vind, is dat mijn conditie er flink op vooruit gegaan is. Hoewel je in een groepje traint, heeft iedereen zijn eigen doelstelling waar hij of zij individueel aan werkt. Toch help en push je elkaar om dat doel te bereiken. Je gaat het zwaar krijgen, je gaat verzuren, maar je gaat ook zeker je eigen grenzen verleggen. En als je dan je WOD (Workout Of the Day) gedaan hebt en je ligt uitgeput op de grond, wil je gek genoeg nog meer... Verslavend dus! Wil jij ook atletischer worden? Dan zie ik je graag bij De FitHub!"

  Joery

Start typing and press Enter to search

Bel nu