De FitHub heet niet voor niets De FitHub. We bieden meer dan personal small group training sessies. Alle kennis en ervaring die we hebben op het gebied van voeding, gezondheid en bewegen, maar ook kijken naar hoe je je letterlijk in je vel zit is iets wat we graag met jou delen. Lifestyle management noemen we dat.  Op die manier willen we samen met jou het beste uit je leven halen met blijvend resultaat. Onze pay-off is niet niet voor niets: Create results for life. Daarbij kun je denken aan de volgende elementen:

  • FitMind: Inspirerende sessies op het gebied van food, health en lifestyle
  • FitCheck: Reguliere meet- en weegmomenten
  • FitFood: Advies op het gebied van voeding

Wil je precies weten hoe en wat? Klik dan op één van de drie tabjes hieronder.

Daarnaast bieden we na elke training een verfrissend drankje aan en kun je aan onze FitBar terecht om een versgemaakte smoothie of een koffie op barista niveau te bestellen!

FitMind

Ze zeggen toch niet voor niets: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Het een kan eigenlijk niet zonder het ander. Om optimaal te kunnen presteren en bewust om te gaan met je lijf, moeten je lichaam en geest in balans zijn. Daarom organiseren wij regelmatig inspirerende sessies waarbij zowel food, health en lifestyle aan bod komen.

En of dat nu een workshop is of een verhaal vol passie van een van onze experts, je steekt er altijd wat van op en gaat gemotiveerd en vol enthousiasme weer naar huis. Natuurlijk niet zonder dat je eerst een heerlijke smoothie of koffie hebt gedronken met je FitHub mates. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

FitCheck

Op reguliere momenten (1 keer per kwartaal) nodigen je van harte uit samen met andere leden van De FitHub om jouw resultaten door te nemen. Dit doen we door middel van meten en wegen en desgewenst met een voedingsadvies.

Als je hier geen behoefte aan hebt, maar wel gezellig samen wilt zijn met je FitHub mates onder het genot van een verse koffie of lekkere smoothie dan kan dat natuurlijk ook. Graag tot ziens bij de FitCheck!

FitFood
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Inclusief meting & weging
  • Individuele doelen

Bezig zijn met je lichaam betekent ook bezig zijn met wat het nodig heeft qua voeding en wat juist niet. Misschien is dat bijna nog wel belangrijker dan de training zelf! Dat is wat er aan bod komt tijdens het FitFood traject: begeleiding en advies op het gebied van voeding. Tijdens deze sessies, die maandelijks plaatsvinden, kom je bij elkaar en vindt er ook een meet- en weegmoment plaats.

De eerste keer wordt er een beginsituatie vastgesteld en op basis daarvan worden er individuele doelen gesteld die haalbaar, maar natuurlijk wel uitdagend zijn. Dit is een goede basis om jouw verloop naar jouw persoonlijke doel in de gaten te houden en zo nodig bij te sturen. Benieuwd hoe het verder in zijn werk gaat? De coaches van De FitHub kunnen je er persoonlijk over informeren!

Lifestyle Management

shutterstock_475317727

MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES

Start typing and press Enter to search

Bel nu