img-20180717-wa0016-1

De FitHub Filosofie

De FitHub lifestyle coaching studio is een sport- en gezondheidscentrum, opgericht in 2018 door Remco Sanders & Joen Meis, waarbij ‘het creëren van levenslang resultaat’ om zo gezond en fit door het leven te gaan onze hoofddoelstelling is.

Wij maken sport en bewegen voor iedereen toegankelijk, veilig, effectief en leuk! Of je nou (top)sporter bent of nog nooit een sportschool van binnen hebt gezien, bij ons ben je aan het juiste adres. Man of vrouw, jong of oud, veel of weinig tijd, beginner of gevorderd, ongeacht jouw niveau of fitheid kan je bij De FitHub terecht. Ook met blessures en beperkingen, helpen we je graag verder. Wij kijken graag naar wat je wel kunt, in plaats van wat je niet kunt.

Bij De FitHub train je altijd onder begeleiding.  Kwaliteit, veiligheid en resultaat zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Tijdens de sessies zul je merken dat we ons altijd richten op:

– Functioneel bewegen
– De juiste intensiteit
– Continue variatie

Daarnaast verzorgen we maandelijks een weeg- en meetmoment, samen met een advies op het gebied van voeding en geven we je graag andere tips die helpen om fitter door het leven te gaan. Een all-in aanpak dus!

Hiermee garanderen wij resultaat, hou jij het lang vol en blijf je zowel lichaam als geest prikkelen.

Daarnaast is één van onze belangrijkste krachten die van de community. Zowel de coaches als de andere leden motiveren je, maken het persoonlijk en helpen je om jouw doelen te bereiken.
De FitHub biedt een uitgebalanceerd, uitdagend aanbod op maat waardoor sporten nu echt onderdeel wordt van een gezonde en actieve leefstijl.

Meld je aan voor een proefles of een gratis en persoonlijke intake. Hierna bepalen we graag  samen met jou welke aanpak of coach het beste bij jou past. Graag tot ziens!

Start typing and press Enter to search

Bel nu