Joen MeisCo-Owner/Coach

Als je vroeger aan Joen zou vragen wat hij wilde worden, dan zou hij je vragend hebben aangekeken. Om vervolgens weer snel op pad te gaan met vrienden of ergens anders mee bezig te zijn. Dat is Joen ten voeten uit: weg of onderweg. Met een gezonde belangstelling voor de mensen om hem heen en de drive om van niets iets te maken. De ideale combinatie om zo van de ene in de andere fase van zijn carriere te rollen.

Zo werd hij tijdens een bezoekje aan het stadion tijdens een wedstrijd van zijn favoriete club tussen neus en lippen gepolst voor zijn eerste job als recruiter. Om later door te pakken als mede-eigenaar van een succesvol recruitmentbureau in de IT. Toen hij de big ‘four – oh’ naderde besloot hij dat het tijd werd om een paar maanden de wijde wereld in te trekken. Tijdens deze Euroadtrip, compleet met sleurhut en motor erin, werd er het nodige gegeten en gedronken. Iets dat ook weer gecompenseerd moest worden middels de nodige bezoekjes aan diverse sportscholen/crossfitboxen.

Zo kwam hij op het idee om van zijn hobby zijn werk te maken. Zeker als je bedenkt dat hij merkte dat zijn jarenlange ervaring als recruiter, waarbij het doorgronden van mensen en het beste uit ze halen iets is waar zijn passie ligt. Vanuit oprechte interesse goed kijken en luisteren naar wat iemand nodig heeft om hem of haar verder te brengen is iets dat ook in de sport kan worden toegepast.

Na de internationaal erkende sportopleiding aan de Dutch Human Development Academy te hebben gevolgd en een intensief traject te hebben doorlopen om zich te kwalificeren als personal trainer is Joen er klaar voor om jullie welkom te heten!

Start typing and press Enter to search

Bel nu