Jolieke van der RestCoach & MarCom specialist

Denk aan iemand met tomeloze energie, goed(?) gevoel voor humor en grote interesse voor sport, voeding maar zeker ook voor het menselijke aspect en dan stellen wij Jolieke aan je voor. Na ooit een start te hebben gemaakt in de PR, marketing en communicatie waarvan de laatste jaren als zelfstandige, besloot ze het roer om te gooien, maar niet zonder eerst een half jaar op reis te zijn gegaan.

Gelukkig werden alle hapjes en drankjes tijdens deze roadtrip ruimschoots gecompenseerd door de vele bezoekjes aan de lokale sportscholen, oefeningen naast de caravan en maar ook in de balans vinden in voeding, welzijn en bewegen. Eenmaal terug in Nederland werd deze lijn voortgezet en naast de nodige workouts en personal training werd er ook een opleiding gevolgd aan de Dutch Human Development Academy en een intensief traject gevolgd om personal training te kunnen geven.

Alle reden dus om een bijdrage te gaan leveren aan de De FitHub. Zowel als coach, als creatief brein, marcom specialist en smoothiemaker niet te vergeten!

Start typing and press Enter to search

Bel nu