Ysabel OtteCoach

Ysabel Otte is afgestudeerd aan de ALO sportacademie en was jarenlang fanatiek wedstrijdsporter op het gebied van turnen en tennis. Ysabel is al jaren werkzaam in de sportbranche en heeft onder andere gewerkt bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, diverse sportscholen, sportevenementen bureaus en het fitness opleidinginstituut de AALO.
Met haar achtergrond in de sport als atleet, organisator en trainer wil zij jou helpen met het bereiken van jouw doelen. Het creëren van de juiste balans om fysiek sterker te worden en hierdoor je ook mentaal een stuk beter te voelen. Door haar eigen positieve ervaringen met de trainingsmethodes op het gebied van CrossFit, wil zij anderen dit ook laten ervaren en hen op de juiste wijze hierin begeleiden.

Haar passie voor training en coaching is ontstaan tijdens haar revalidatie van een ernstige knieblessure. Na meerdere operaties kreeg zij te horen dat zij niet meer zou kunnen sporten en alleen nog maar zou kunnen fietsen en zwemmen. Gezien sport haar grote passie is, wilde zij dit niet opgeven en was Ysabel gemotiveerd om zich gaan verdiepen in de fitness met als doel om haar sport weer te kunnen uitvoeren. Tijdens deze periode heeft zij geleerd dat het belangrijk is om goed naar je lichaam te luisteren, de juiste begeleiding hierin te krijgen en het niet erg is om soms een stapje terug te doen. En met succes, want op dit moment is zij als Crossfit atleet hard aan het trainen voor de komende Crossfit wedstrijden.

Zij hoopt anderen te kunnen motiveren dat een blessure, leeftijd of een slechte conditie geen reden is om niet te bewegen. Je krijgt maar één lichaam en dit moet je onderhouden. Mensen weten alleen vaak niet hoe en Ysabel wil je hierin graag helpen en begeleiden. Met haar enthousiasme voor coaching en bewegen probeert zij het maximale uit iedereen tijdens de training te halen.
Daarom is zij een echte aanwinst als coach voor De FitHub!

Wil je weten wat ze allemaal heeft gedaan? Kijk dan hier naar haar indrukwekkende staat van sportieve dienst:

Eigenaar ‘Yesterday You Said Tomorrow’ – YUST YS
HBO Sportmanagement – HALO
Fitness A – Sport & People
Fitness Trainer level 1 – AALO opleidingen
Fitness Trainer Level 2 – AALO opleidingen
Fitness Master – AALO opleidingen
Personal Trainer- AALO opleidingen
Gymnastics coach & trainer
PowerYoga Trainer Level 1 – AALO opleidingen
CrossFit Level 1 Trainer i.o.
Kettlebell Trainer i.o.
AALO examinator

Start typing and press Enter to search

Bel nu